Gebruik van de tuin

 

Stadstuin De Schelp biedt verschillende mogelijkheden om de tuin te gebruiken, zoals trouwen in de tuin, optreden, exposeren, enz.

Trouwen

Diverse trouwparen hebben al voor de stadstuin gekozen vanwege de bijzondere locatie en de vele mogelijkheden die er zijn om de huwelijksvoltrekking een persoonlijke invulling te geven. Naast het formele gedeelte, waarin het huwelijk wordt gesloten door de ambtenaar van de burgerlijke stand, staat de stadstuin tot je beschikking om een eigen invulling te geven aan deze bijzondere dag. Dit kan variëren van een feestelijke toost met de aanwezige vrienden en familie tot een aangeklede receptie voor vele genodigden.

Heb je interesse om jullie huwelijk op deze unieke plek te laten plaatsvinden, of willen jullie graag een afspraak maken om te informeren naar de verschillende mogelijkheden, dan kun je contact met ons opnemen.

 

Interesse om de tuin te gebruiken?

Ben je kunstenaar, heb je een band, ben je muzikant, heb je een dansgroep, zoek je een uniek podium om je talent te laten zien aan een breed publiek? Zoek je een bijzondere locatie om een presentatie te geven, heb je behoefte aan een bijzondere locatie voor een familie- of bedrijfsbijeenkomst, of heb je een ander idee waarvoor je de stadstuin zou willen gebruiken?

Meld je bij ons aan. We nemen zo snel mogelijk contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken, en de activiteit eventueel in ons programma op te nemen.

 

Onze voorwaarden gebruik Stadstuin De Schelp zijn van toepassing.