VRIENDEN VAN STADSTUIN DE SCHELP


Stadstuin De Schelp is van ons allemaal. De stadstuin is een oase van rust binnen het Oosterhoutse (winkel-)centrum en is uitermate geschikt voor allerhande culturele, educatieve en sociale activiteiten.

Het beheer van de tuin is in handen van Stichting Muziekschelp.

Naast beheren geeft de stichting ook inhoud aan de doelstelling om de cultuurhistorische functie in stand te houden. De stichting doet dit o.m. door elk jaar een serie van ca. 12 podiumoptredens te faciliteren en een, jaarlijks opnieuw samengestelde, beeldententoonstelling in te richten.

De Stichting Muziekschelp is een ongesubsidieerde stichting zonder winstoogmerk. Voor het organiseren van activiteiten en het dagelijks beheer van de tuin zijn we afhankelijk van donaties, sponsorgelden en vergoedingen bij het ter beschikking stellen aan derden.

Als u ons wilt steunen dan kunt u dat door “Vriend van de Schelp” te worden.  U kunt zich aanmelden door de gegevens hieronder in te vullen en te versturen of download het formulier, vul het in en mail het naar info@stadstuindeschelp.nl.

Als u, als ondernemer, een bijdrage wilt geven, kan dat natuurlijk ook. U kunt dan sponsor van Stadstuin de Schelp worden. De mogelijkheden zijn divers; zo kunt u o.a. een banner plaatsen op onze website, een naamsvermelding in de tuin, een vermelding op ons programma-overzicht. Informeert u eens naar de mogelijkheden!Éénmalige donatie

Indien u éénmalig een donatie wilt doen, kunt u de QR-code scannen. 

U kunt het standaard bedrag ad € 2,00 aanpassen!

Onze huidige sponsoren zijn: